NL | FR

Bij Ford geniet u van uitzonderlijke condities tijdens de maanden mei en juni op het hele gamma. Ontdek ze in alle rust en onder veilige omstandigheden op afspraak bij uw Ford-verdeler. Vul hieronder uw gegevens in en wij sturen u alvast via mail een EXTRA KORTING VAN €250* bovenop de condities tijdens de maanden mei en juni.

Kies uw Ford-verdeler**

Vul hier uw gegevens in zodat wij u de extra korting kunnen toesturen

** Verplichte velden

Kies uw voorkeursmoment

Gelieve het formulier na te kijken en alle verplichte velden in te vullen.

BELANGRIJKE INFORMATIE VOOR CONSUMENTEN: Door het opgeven van deze informatie stemt u ermee in dat er contact met u wordt opgenomen. Door één of meerdere van de onderstaande vakjes aan te vinken, kan u aangeven op welke manier(en) u liefst gecontacteerd wordt. Ford Motor Company (Belgium) gebruikt de verzamelde informatie om u te informeren over producten en diensten, en om onze service aan u te verbeteren. Uw informatie wordt alleen bekendgemaakt aan Ford Motor Company (Belgium) en haar verdelers. Wenst u hierover meer te lezen, bekijk dan het gedeelte over de Privacy Wetgeving. Vink één of meerdere van onderstaande vakjes aan:

1,4-6,8 L/100KM. 32-155 G/KM. (WLTP)

*Geldig bij aankoop van een nieuwe Ford personenwagen bij een erkende Ford-verdeler in België en GH Luxemburg, van 01/05/2021 t.e.m. 30/06/2021. Deze actie is niet geldig voor Mustang en Mustang Mach-E. De extra korting is inclusief BTW en geldig voor particulieren. Deze extra korting is niet van toepassing in combinatie met Private Lease en is niet overdraagbaar aan derden. Slechts 1 maal geldig per aankoop. De geregistreerde persoon heeft recht op een extra korting van €250. Printen is geen noodzaak. Deze extra korting wordt verrekend in de aankoopprijs.

Milieu-informatie (KB 19/03/2004): www.nl.ford.be/milieu. Het brandstofverbruik, CO2-emissie, stroomverbruik en elektrisch rijbereik/actieradius van de Ford voertuigen (hierna: "Verbruik") wordt gemeten op basis van een gestandariseerde test in een labo (WLTP) op een voertuig in basisuitrusting wat een objectieve vergelijking mogelijk maakt tussen de verschillende modellen en constructeurs. Optionele uitrustingen, het gebruik van bepaalde accessoires, de rijstijl, de verkeersomstandigheden en/of bepaalde omgevingsfactoren zoals de temperatuur kunnen het Verbruik (en de afstand die u kan rijden tussen oplaadbeurten bij een elektrisch voertuig) beïnvloeden. Het daadwerkelijk Verbruik kan derhalve (soms sterk) verschillen van de aangegeven WLTP-waarden. De verkopende Ford-verdeler, Ford en de fabrikant van het voertuig wijzen elke aansprakelijkheid hieromtrent af. Voor meer informatie met betrekking tot deze waarde, de fiscaliteit en/of de laatste federale en/of gewestelijke beslissingen ter zake, gelieve contact op te nemen met uw Ford-verdeler, en/of de bevoegde federale en/of gewestelijke overheidsinstantie. Voor de volledige informatie met betrekking tot de WLTP-testprocedure raadpleeg www.nl.ford.be. Het afgebeelde voertuig kan afwijken van het vermelde voertuig. Voor meer informatie over het product of de prijs, contacteer uw Ford-verdeler of raadpleeg www.nl.ford.be.

GEEF VOORRANG AAN VEILIGHEID. ford.be